Sayfalar

28 Ekim 2011 Cuma

Yarım Gün Çalışmak ve Çekilişler...

Bugün yarım gün tatil, üstelik de cuma. Ama ben bardağın boş tarafına bakıp "sabah sabah sıcak yataktan çıkılıp, yarım gün için o kadar yol gelmeye ne gerek vardı?" diyenlerdenim..!!! Evet nankörüm...
Amaa iş çıkışı Antalyaya gidip kemiklerime kadar ısınacağım için de mutluyum. Evet dengesizim.. (İkizlerim ya olsun o kadar:)
Öğlen olsun da gidelim hadi...
Bu arada sabahın kör karanlığı demedim çekiliş yapan bloglara göz attım.
Siz de atın..
Gümüş tepside sunulan hediyeler için;


http://nzlsyn.blogspot.com/2011/10/my-first-giveaway.html


Armani üstelik de benim gibi 'pink' ;


http://rendastyle.blogspot.com/2011/10/armani-pink.html


Bol hediyeli hem de kitaplı:);





http://karbeyazinmakyajdolabi.blogspot.com/2011/10/cekilis-zaman.html

26 Ekim 2011 Çarşamba

Ayfer Tunç Seti


Bu sefer de % 50 indirime kapıldım. Pişman değilim. Bu illetten de kurtulmak istemiyorum.. (Adsız kitapalmayısevenler derneğini kuracağım bu gidişle:))
İdefixte Can Yayınlarında indirim devam ediyor malumunuz. Tabi  indirim % 50'yi bulmasa da (internetten etiket fiyatına almıyoruz neticede)  yine de indirimli bir fiyat ve daha da etkili olan da yazarın Ayfer Tunç olması.
Yeşil Peri Gecesinden sonra diğer kitaplarını da listeme almıştım. Özellikle de Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi, Ayfer Tunç'u tanımadan da ismine duyduğum sempati ve okuduğum yorumlar nedeniyle alınacaklar listemdeydi:) Bir itiraf daha; evet sırf ismini farklı bulduğum için bir kitaba ilgi duyabiliyorum, "Şeftali Bahçesinin Sırrı"nda olduğu gibi yorumlara bakmaya fırsatım yoksa risk alarak sepetime atabiliyorum kitabı.
Artık bir Ayfer Tunç bir klasik şeklinde okurum. Bu da elimdeki okunmayanları eritme taktiğim olsun (ve hatta eşim bu kısmı duymasın).
Yanlız kitaplığımda iki tane "Yeşil Peri Gecesi" olacak. Artık ben de hediye veren bloglar arasına girerim napiyim.

İki tane olan diğer bir kitabım da Nietzsche Ağladığında.


Çok severek okuduğum bir kitaptır. En yakın arkadaşımın tavsiyesiyle okumuştum. Aslında okul yıllarımda bir sahaftan bulup almıştım ve okuması için birilerine vermiştim.Ama  daha sonra ödünç alıp okuduğumu sanarak ve 'bu kitap kütüphanemde mutlaka bulunsun' diyerek bir tane daha aldım.

Tabii Nietzschelerim yeni değil ama benim gibi okunmuş kitap seven birileri çıkarsa onu da eklerim Yeşil Peri Gecesine.

Ve artık sevgili yolu gözler gibi kitaplarımı bekleyeceğim:)